TopParty een themakoffer vol feest

Hallo,

Ik ben Marijke en mama van 2 jongens. Begin maart begon ik aan dit spannende avontuur, namelijk het opstarten van een eigen bedrijfje. Een bedrijfje waarin ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Na het maken van een website (welke ik al enkele keren opnieuw gemaakt heb 🙂 ), het aankopen van materialen, sociale media opstarten, kreeg ik een eerste uitdaging van mijn zoontje, namelijk een echt piratenfeest organiseren. Super leuk! Kinderfeestjes hoeven niet altijd in die drukke binnenspeeltuinen door te gaan. Een leuk verhaal, uitdagende spelletjes en verkleedkleren geven zoveel extra fun. We maakten onze eigen uitnodigingen en op 6 mei was het de grote dag. In sfeerbeelden vinden jullie alvast leuke foto’s genomen op het feest.

Onze themakoffer van de piraten was meteen uitgetest en goedgekeurd. Zowel door de jongens als de meisjes. Ondertussen zijn we bijna 2 maanden later en de aanwezige kindjes op school komen me nog steeds vertellen hoe leuk dit feestje was.

Wie dit ook wil proberen,neem zeker contact met me op. Je zal zien, hoe makkelijk het is om ook je eigen piratenfeest te organiseren.

Groetjes, Marijke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *