fbpx
Welkom bij

TopParty's unieke verjaardagsfeestjes

Ben je op zoek naar een memorabel slaapfeestje ?

Slaapfeestje voetbal

Ben je op zoek naar een memorabel slaapfeestje ?

We bezorgen jou het meest onvergetelijke, magische maar bovenal zorgeloze feestje ooit.  Slaapfeestje, slapen in tentjes of tipi’s, logeren, slapen bij vriendjes, sleepover,…  Dit memorabel moment zorgt voor zoete herinneringen om nooit meer te vergeten.Ben je klaar om het feestje van het jaar te organiseren?

Kies 1 van onze thema’s uit. Ben je op zoek naar winterse gezelligheid of extra summer vibes? Je zal zeker een passend thema uitkiezen dat past bij jouw vrolijke en enthousiaste dochter of zoon. Alle thema’s zijn tot in het kleinste detail uitgewerkt. We denken aan alles, want enkel dan kunnen we een zorgeloos en magisch slaapfeestje realiseren.

Zoete dromen en té gekke verhalen gegarandeerd.

Kies jouw TopParty

Slaapfeestje

Slaap in onze super de luxe tipi's

Themakoffer

Een creatieve kinderactiviteit

About TopParty

Meer dan 5 jaar ervaring in het creëren van themakoffers en slaapfeestjes. Super trots dat we vele mama’s en papa’s het organiseren van slaapfeestjes in tipi’s mochten laten ontdekken. 

Onze themakoffers en slaapfeestjes zijn helemaal op maat uitgewerkt tot in het kleinste detail. Maximale fun bij de kinderen, maar ook maximaal gebruiksgemak voor de ouders. Laat je inspireren door ons aanbod, voor alle kinderfeestjes bij jou thuis of op verplaatsing.

Een slaapfeestje is hip en trendy, maak het jezelf comfortabel, en laat ons je overtuigen voor jouw TopParty op maat. 

Graag wat goudeerlijke feedback? Lees dan zeker alle google en facebook reviews. 

Kan je niet wachten om te feesten?